Rețeta originală de ciorbă bulgărească de pui este cu mult mai gustoasă decât cea pe care o pregătesc gospodinele noastre. Diferența o fac ingredientele adăugate, pe care le regăsiți în rândurile de mai jos.  

Dacă ți-au rămas resturi de pui prin frigider, ai putea pregăti o ciorbă de pui delicioasă. Poți încerca rețeta orginală bulgărească. De asemenea, românii sunt iubitori de ciorbă, iar multe dintre ele nu lipsesc de pe mesele lor. 

Ingrediente pentru ciorba bulgărească de pui 

Ciorba este una dintre cele mai comune preparate din bucătăria românească. Indiferent dacă este de burtă, de văcuță, de pui, de perișoare sau a la grec cert este că niciodată o porție gustoasă de ciorbă nu poate fi refuzată. Mai jos se află lista ingredientelor pentru ciorba de pui gătită în stilul bulgăroaicelor. 

– 1 piept de pui;

– 2 cepe;

– 2 morcovi;

– 1 bucată ţelină; 

– ardei roşu iute; 

– 300 ml smântână; 

– 2 gălbenuşuri; 

– 1 lămâie; 

– 1 legătură pătrunjel; 

– sare; 

– piper. 

Citește continuarea aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here