Această propunere de rețete de aperitive pentru mesele festive de Crăciun și Revelion nu avea cum să lipsească din pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă. Ai mai jos câteva idei care să încânte privirea și papilele gustative ale celor dragi și ale invitaților tăi din zilele de sărbătoare.
De pe masa de Crăciun sau Revelion nu lipsesc aperitivele. Ele dau startul ospățului. Pentru a ieși un pic din tipare, poți înlocui celebra salată beouf cu rulade sau ouă umplute cu gust de sărbătoare.
Rețete de aperitive pentru mesele festive de Crăciun și Revelion
Este o tradiție ca preparatele precum piftia să se consume în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, dacă vrei ceva diferit, nu ezita să încerci din rețetele de mai jos.
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușorRețetă simplă de ouă murate, pentru platoul cu aperitive
Gustul lor ușor picant și acrișor e perfect pentru a însoți diverse preparate mai bogate în grăsimi. Culoarea intensă a ouălor le face și mai apetisante și cu siguranță vor fi punctul de atracție al mesei de sărbătoare.
Biluțe de brânză cu ardei și condimente
Pe lângă faptul că aceste biluțe de brânză cu ardei și condimente sunt ușor de preparat, gustul și aspectul lor sunt perfecte pentru platoul de aperitive de pe masa de Crăciun sau Revelion. Ține cont în alegerea lor și de faptul că ai nevoie de doar trei ingrediente.
Ștrudel cu mere. Savurează un ștrudel generos, plin de bucăți mari de mere și foietaj crocant făcut în casă!Tort sandvici aperitiv – Smörgåstårta
Deși este o rețetă tradițională suedeză, care se poate prepara în mai multe moduri, merită încercată. Garantăm pentru gust și aspect și sperăm să fie vedeta și pe masa ta de sărbătoare.
Acest aperitiv e spectaculos, gustos și sățios.
Citește continuarea aici
Ștrudel cu dovleac și scorțișoară, desertul vedetă al toamnei. SECRETUL crustei crocante