Rulada fără coacere cu biscuiti si cremă. Reteta rapidă și ideală pentru toate gusturile. Rulada de biscuiti fara coacere – Ingrediente (rulada de cca 25 cm lungime)300 g biscuiti digestive clasici30 g cacao50 g zahar pudra vanilat125 ml lapte rece50 g unt moaleun varf cutit sareCea mai mare greșeală pe care o fac gospodinele. Ingredientul care nu are ce căuta în sarmaleCrema de mascarpone, nuca de cocos si fistic – Ingrediente150 g branza mascarpone75 g zahar pudra vanilat50 g fulgi de nuca de cocos50 g granule de fistic1-2 linguri lapte receAluat rulada de biscuiti – Preparare pas cu pasPunem biscuitii in robot. Daca nu aveti robot, puteti pune biscuitii intr-o punga si ii zdrobiti cu facaletul.Adaugam cacaua, sarea si zaharul pudra vanilat si mixam pana cand obtinem o pudra fina.Adaugam untul moale si treptat laptele rece.

In functie de biscuitii pe care ii folositi pentru aceasta reteta de rulada, este posibil sa intre mai mult sau mai putin lapte decat cel mentionat in reteta. De aceea va recomand sa il adaugati treptat. In momentul in care aluatul este omogen, moale si usor lipicios, nu mai adaugati lapte.

Infasuram aluatul intr-o folie alimentara de plastic, il presam usor si il punem in frigider pentru 30 de minute. Intre timp ne ocupam de crema.Pavlova cu fructe de iarnă. Rețeta simplă a desertului elegant și plin de arome. Mod de preparareCrema de mascarpone, nuca de cocos si fistic pentru rulada – Preparare pas cu pasPunem branza mascarpone intr-un vas, adaugam zaharul pudra, fulgii de nuca de cocos si granulele de fistic si amestecam cu o lingura.Adaugam 1-2 linguri de lapte, astfel incat sa obtinem o consistenta cremoasa.Scoatem aluatul din frigider, eliminam folia de plastic.Punem aluatul intre doua foi de hartie de copt si il intindem cu facaletul la o grosime de 1 cm.Eliminam hartia de copt de deasupra si intindem crema peste aluatul de biscuivem grija sa lasam cca 1 cm din margini fara crema.Formam rulada ajutandu-ne de hartia de copt pe care este asezat aluatul de biscuiti. Infasuram rulada in hartia de copt pe care a fost asezata, apoi intr-o folie de aluminiu.Punem rulada de biscuiti in congelator pentru 30 minute. Inainte de a o servi, o puteti tavali prin fulgi de nuca de cocos.

sursa

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here