Timpul petrecut în bucătărie nu ar trebui să fie o corvoadă pentru nicio gospodină, atât timp cât deține o serie de trucuri care să-i ușureze munca și să ofere mâncărurilor un gust mult mai bun. În această categorie se încadrează și cafeaua, despre care vrem să împărtășim un truc mai puțin cunoscut.
Iubitorii de cafea știu să aleagă una de bună calitate și chiar să o prepare la ei acasă. Astăzi vom explica de ce este recomandat să se adauge în cafeaua măcinată sare și scorțișoară.
Pont: adaugă sare și scorțișoară în cafea pentru un gust demențial
Deși poate părea ciudat, este recomandat să adaugi sare și scorțișoară în cafeaua măcinată. În acest fel se atenuează gustul amărui, iar scorțișoara oferă o aromă mult mai plăcută băuturii noastre, devenind și mai gustoasă.
Ce se întâmplă dacă bei cafeaua dimineața
Asupra orelor indicate la care ar trebui să se bea cafeaua există nenumărate controverse. Anumite studii susțin că nu dimineața ar trebui să bem cafeaua și că există anumite riscuri asupra sănătății. De asemenea, altele susțin total contrariul. Un studiu publicat în revista „European Heart Journal”, a vorbit pe marginea acestui subiect.
Citește continuarea aici.