Credincioșii din țara noastră se află în Postul Paștelui, până pe data de 19 aprilie. Din fericire, această plăcintă delicioasă cu cartofi și ceapă este rețeta perfectă pentru această perioadă din an!
Este o rețetă simplă, delicioasă și perfectă pentru Postul Paștelui! Această plăcintă cu cartofi și ceapă nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple și va fi gata în doar câteva minute!
Tot ce trebuie să facem este să urmăm cu atenție pașii indicați de rețetă, pentru a avea o mâncare delicioasă, pe care să o putem savura de-a lungul postului.
Ce ingrediente trebuie să avem la îndemână
Practic, pentru a face acest preparat delicios de post nu avem nevoie de prea multe ingrediente. Câteva lucruri simple vor fi suficiente, pentru această rețetă gustoasă! Este vorba despre 600 de grame de făină, cam 350 – 370 ml de apă caldă, 20 de grame de drojdie proaspătă (sau 7 grame de drojdie uscată), 12 grame de sare, 10 grame de zahăr, cât și 40 ml de ulei. Toate aceste ingrediente vor fi folosite pentru a face aluatul plăcintei!
În același timp, pentru umplutură ne trebuie cam 400 de grame de cartofi țărănești! Aceștia se prepară folosind 350 de grame de cartofi fierți în coajă, o ceapă medie, boia dulce, sare, piper, chimen, cât și două linguri de ulei! Odată ce avem totul pregătit, putem începe să gătim, potrivit savoriurbane.ro!
Citește continuarea aici.