Prețul solicitat pentru un palat din Petroșani, care este deținut de familia manelistului Nicolae Guță, a provocat dezbateri aprinse. Comparat cu o proprietate din Londra, vila din Valea Jiului a stârnit controverse în legătură cu suma cerută pentru vânzare. 

Potrivit localnicilor, palatul din Petroșani, atribuit fratelui lui Nicolae Guță, este scos la vânzare cu suma de 950.000 de euro.

Anunțată pe un site de anunțuri drept o proprietate exclusivistă, vila familiei Guță este subiectul unor critici dure din partea unor localnici, care consideră prețul cerut de proprietar drept exorbitant, având în vedere zona în care se află, Valea Jiului.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României. Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, arată anunțul publicitar.

Clădirea este prezentată ca având potențialul de a fi transformată într-un hotel, locație de vacanță sau sediu pentru o instituție.

Edificiul a fost construit în anul 2008 pe un teren de 2.200 de metri pătrați, amplasat în apropierea municipiului Petroșani. Dispune de o suprafață de 530 de metri pătrați, un singur etaj, patru dormitoare și șase băi, o bucătărie complet utilată, două garaje și sistem de încălzire centralizată pe bază de gaz.

Prețul la care vila a fost evaluată a provocat numeroase reacții pe platformele de socializare.

„Cu banii aceștia iți iei o casă în Londra. Un castel în Franța sau chiar în Germania”, a fost unul dintre comentarii publicate pe Facebook, la anunțul de vânzare.  

„La interior vedem o arhitectură greoaie și amestecată, supraîncărcată cu tot felul de elemente de secol XVIII – XIX, dar așa, în stil balcanic de Strehaia”, este de părere un alt localnic.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here