De la engleză, matematică și istorie, la… lecții de masturbare și sex. Se întâmplă în școlile din Marea Britanie, unde copiilor le sunt predate, înainte de a ajunge la pubertate, aceste lecții. Inclusiv lecția orgasmului. Ce este și mai șocant este că profesorii vin pregătiți cu suport de curs, exact ca la o oră obișnuită.
Cărți de colorat, prezentări grafice și manuale sexuale care descriu pașii exacți pentru anumite acțiuni. Așa arată orele mai multor școli din Regat, unde profesorii își învață elevii despre sexul anal, orgasme și masturbare.
Copiii au între 12 și 15 ani și, în total, peste 1000 de familii s-au declarat îngrijorate că cei mici au fost grăbiți în procesul de pubertate. Părinții dau vina pe cadrele didactice și pe planul de învățământ. Din 2020, Educația Relațională este obligatorie în clasele primare din Marea Britanie. Asta în timp ce, la școlile gimnaziale, elevii trec la nivelul următor: Relații și Educație Sexuală.
Nu este, însă, singura problemă. În cadrul orelor, tot mai mulți profesori au început să îndoctrineze copiii cu afirmații false privind sexul biologic. Elevii sunt învățați că oamenii se pot naște într-un corp greșit și că oameni „non-binari” nu sunt nici bărbați, nici femei.
„Dacă ne uităm la ideologia de gen, de exemplu, ideea că există mai multe genuri, că sexul biologic nu este important, unele dintre aceste materiale susțin idei precum: „toate genurile pot avea menstruație”. Dacă ești fată care nu și-a început încă menstruația, cum te simți, ce crezi despre asta? ”, a spus Miriam Cates, membră a Parlamentului Regatului Unit.
Tot în cadrul acestor ore, copiii sunt învățați că toate actele sexuale sunt egale. În fapt, o idee eronată, care poate duce la activități sexuale periculoase sau riscante pentru fete sau chiar să influențeze negativ băieții.
Orele au împărțit deja cadrele didactice în două tabere: unii, atât educatori, cât și profesori, cred că orele sunt necesare și contribuie la dezvoltarea copiilor. Alții, însă, consideră că nu astfel de lecții trebuie predate copiilor pentru viitoarele experiențe, ci unele care să nu accentueze vulnerabilitatea lor.