Accident grav pe DN1 la ieșirea din localitatea Scoreiu pe sensul către Brașov. Patru persoane au fost rănite în accidentul rutier care s-a produs, vineri după-amiază. 

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, vineri după-amiază, 9 august, pe DN 1, la ieşirea din Scoreiu spre Braşov.

O femeie a avut nevoie de manevre de resuscitare.

Patru persoane, rănite în accidentul produs pe DN 1, la Scoreiu.

Patru persoane au fost rănite în accidentul rutier care s-a produs, vineri după-amiază, pe DN 1, la ieşirea din Scoreiu spre Braşov, una dintre ele, o femeie, având nevoie de manevre de resuscitare.

“În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, au rezultat patru victime. Este vorba de trei femei şi un bărbat. Echipajele de descarcerare au efectuat manevre pentru o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 40 de ani, inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ cu medic care a aplicat de îndată protocolul de resuscitare cu succes, femeia răspunzând manevrelor. Este transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD cu medic, intubată”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

De asemenea, s-au efectuat manevre pentru deblocarea din autoturism a unei alte femei, în vârstă de 39 de ani, care era conştientă.

“Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Sibiu întrucât a suferit un traumatism toracic. Celelalte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ”, mai arată sursa citată.

“În timp ce conducea un autoturism spre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Braşov, proiectându-l în afara carosabilului”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here