Un tragic accident rutier s-a petrecut a avut loc pe Șoseaua Gării Cățelu, Sector 3, unde un autoturism a lovit doi copii minori.   

Conform primelor informații, autoturismul a lovit în plin cei doi pietoni minori în vârstă de 7, respectiv 9 ani, după care conducătorul auto a părăsit locul faptei abandonând vehiculul. Martorii la accident afirmă că șoferul a fugit într-un parc din apropiere, iar autoritățile au demarat imediat acțiuni de căutare pentru a-l depista.

Unul dintre copii, băiețelul în vârstă de 9 ani, se afla în stop cardio-respirator la sosirea ambulanței, și a fost supus urgent manevrelor de resuscitare. Din păcate, acesta nu a răspuns eforturilor medicilor de a-i salva viața și a decedat.

Celălalt copil, o fetiță de 7 ani, a suferit o amputație a membrului inferior, fiind transportată de urgență la spital pentru tratamente specializate.

Orașul din România care a devenit o ruină. Oamenii pleacă pe capete iar singurul peisaj este cel al clădirilor degradate

În urma cercetărilor, polițiștii au găsit proprietarul autoturismului, care a declarat că a împrumutat mașina unei alte persoane.

„Astăzi, 28 iulie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Gării Cățelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în care a fost implicat un autovehicul și doi pietoni.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

În urma accidentului, s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă din nefericire medicii au constatat decesul acestuia.

De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează cercetări de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului care a părăsit locul producerii acestuia”, informează autoritățile, într-un comunicat.

Autoritățile, în alertă: Țânțarii care provoacă virusul West Nile au fost depistați în 4 sectoare. Care sunt simptomele infectării

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here