Un grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, pe Șoseaua Progresului, din București. Potrivit primelor informații, un autoturism a intrat în plin într-un tramvai. Șoferul, rămas încarcerat, a decedat ulterior. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor. Circulația tramvaielor este restricționată dinspre Răzoare spre Calea Rahovei. 

Circulația tramvaielor este blocată, la această oră, dinspre Răzoare spre Calea Rahovei, din cauza unui accident extrem de grav. Potrivit primelor informații, în jurul orei 7:20, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe șos. Progresului dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeași direcție.

În urma accidentului de circulație, conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Se efectuează cercetarea fața locului pentru determinarea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul de circulație.

Potrivit polițiștilor, vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul INNL pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Circulația tramvaielor pe șos. Progresului este restricționată pe ambele sensuri de deplasare.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here