Un bărbat de 54 de ani din Cluj a ajuns la spital, vineri după-amiaza, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident în lanţ pe Valea Oltului, în localitatea Robeşti, au informat autorităţile din Vâlcea. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, victima fiind găsită încarcerată, dar conştientă şi cooperantă.”La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă forţe din cadrul Staţiei de Pompieri Brezoi şi Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SAJ. Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi şapte pasageri, iar în urma impactului a rezultat o victimă încarcerată. Salvatorii vâlceni au extras cu celeritate persoana încarcerată, pe care au predat-o, conştientă şi cooperantă, echipajului medical SAJ, în vederea asigurării prim ajutorului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au anunţat că în zonă se circulă alternativ, fiind blocată banda de mers dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, pentru a permite poliţiştilor să facă cercetări şi să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul. 

Defrișările de pe Valea Oltului au scos la iveală un monument istoric. „Zidul pornea de pe coasta muntelui, cu un pasaj boltit la nivelul drumului”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here