Un nou accident extrem de grav readuce în atenție problema CONSUMULUI de substanțe interzie la volan. Un șofer de autobuz din Constanța a provocat un accident mortal, iar testul antidrog efectuat ulterior a ieșit pozitiv. 

Accident rutier a avut loc duminică dimineață, 4 august a.c., în jurul orei 8.15, pe Bulevardul Ferdinand din Municipiul Constanța.

Victima, o femeie în vârstă de 75 de ani a fost extrasă de sub autobuz și declarată decedată de către echipajul SAJ.

Poliţia: indicii cu privire la consumul de droguri

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise, potrivit Focus Press.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce spun reprezentanţii CT Bus:

„În acest moment autoritățile competente desfășoară o anchetă referitoare la accidentul de pe bd. Ferdinand în care a fost implicat un autobuz CT BUS. În paralel și CT BUS va efectua o cercetare internă și va acorda tot sprijinul organelor de anchetă abilitate„, au transmis reprezentanții companiei de transport în comun CT Bus.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here