Un accident rutier a avut loc vineri pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț. În coliziune au fost implicate două autoturisme, fiecare având la bord câte patru persoane. Patru femei, cu vârste între 52 și 56 de ani, au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. Cum s-a întâmplat accidentul

Accidentul a fost provocat de un autoturism care a ieșit de pe partea carosabilă, având ca rezultat ruperea unui stâlp de electricitate și lovirea unui panou publicitar. Toate persoanele implicate au reușit să se autoevacueze până la sosirea echipajelor de intervenție. Victimele, conștiente dar cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipele de la Serviciul de Ambulanță Județean și SMURD și transportate la Centrul de Primiri Urgențe Roman.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț, accidentul a fost provocat de un șofer în vârstă de 41 de ani din județul Botoșani. Acesta, în timp ce circula în municipiul Roman, a schimbat banda de deplasare și a acroșat un alt autoturism condus de o femeie de 53 de ani din județul Covasna.

„În urma cercetărilor, am stabilit că bărbatul din Botoșani a fost responsabil pentru accident, având în vedere că a intrat în coliziune cu autoturismul condus de femeia din Covasna,” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliția continuă investigațiile într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Autoritățile lucrează pentru a stabili toate circumstanțele accidentului și a lua măsurile necesare conform legii.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here