Un accident teribil a avut loc vineri dimineață în apropiere de Ankara, Turcia, unde un autocar care călătorea de la Eskisehir a intrat violent într-un pod, provocând moartea a cel puțin 11 persoane și rănirea altor 26, conform unui bilanț preliminar furnizat de guvernatorul capitalei turce, relatează AFP. Accident groaznic în Turcia

Incidentul s-a produs în jurul orei 5:00 (ora locală) pe o autostradă din apropierea Ankarei, când autocarul a lovit cu forță piciorul unui pod, potrivit informațiilor oferite de News.ro. La locul accidentului au fost mobilizate numeroase echipe de salvare și vehicule de urgență, conform postului turc TRT.

Guvernatorul Ankarei, Vasip Sahin, a declarat că nu s-au găsit urme de frânare, ceea ce sugerează că șoferul ar fi putut adormi la volan. Accidentele de autocar sunt o problemă recurentă în Turcia, iar în luna mai, un alt incident similar a dus la moartea a zece persoane și la rănirea altor patru, în urma unei coliziuni între un autobuz, două autoturisme și un camion pe o autostradă din apropiere de Mersin.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here