Accident șocant la Iași. Un adolescent s-a electrocutat și a suferit răni grave, după ce ar fi căzut sau a sărit de pe o pasarelă pe un vagon de tren. În ciuda stării în care se afla, minorul a refuzat să coboare, pentru a fi evaluat și pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Atenție, informații și imagini cu un puternic impact emoțional. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, de pompieri și echipaje de prim ajutor. Salvatorii încearcă să îl determine pe tânăr să coboare, dar acesta a refuzat, potrivit BZI.

În cele din urmă, pompierii au reușit să îl ajute pe tânăr să coboare în siguranță. Acesta este transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

„După deconectarea energiei electrice victima a fost coborâtă și predată echipajului medical SAJ sosit la locul solicitării.

La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași și un echipaj cu medic de la SAJ Iași .Din datele preliminare, la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării este vorba despre un minor în vârstă de aproximativ 17 ani, care prezintă arsuri la nivelul membrului inferior drept și superior stâng (datele sunt furnizate de către victimă, care se află pe vagon)”, transmite ISU Iași.

VIDEO

  

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here