Accident teribil în stațiunea Păltiniș. Un tânăr de 20 de ani, cetățean străin, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă. Culmea este că victima era doar pasager, șoferul care a pierdut controlul vehiculului reușind să sară la timp. 

Luni, în timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din municipiul Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare, ATV-ul prăbușindu-se într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Șoferul a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbușească, însă pasagerul, un cetățean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul, potrivit Turnul Sfatului.

La fața locului au ajuns pompierii sibieni alături de Salvamont Sibiu, SAJ Sibiu și jandarmii montani. Potrivit pompierilor, ulterior accidentului a izbucnit un incendiu care s-a extins și la vegetație, respectiv la litiera pădurii. 

Bărbatul de aproximativ 20 de ani, a fost extras din râpă cu ajutorul salvamont, inconștient și cu multiple traumatisme, fiind intubat și ulterior predat elicopterului SMURD Brașov care îl va transporta la UPU Sibiu. 

Pompierii acționează pentru stingerea incendiului, zona fiind greu accesibilă. Sunt alocate la intervenție o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenție, o autocisternă și un autocamion de suport logistic. Intervenția este în desfășurare. 

În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here