Adolescentul de 13 ani care a fost la un pas să omoare un om după ce l-a înjunghiat cu un cuțit în spate într-o stație de tramvai scapă de închisoare. Mai mult, atacatorul nu are niciun regret, iar în momentul în care a fost dus la audieri i-a amenințat chiar și pe polițiști. Potrivit informațiilor, agresorul a copilărit într-un centru de plasament, iar în prezent mama lui nu este în țară. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!  

Agresorul a fost prins cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și a fost dus la un centru pentru Protecția Copilului. Potrivit legii, minorii sub 14 ani nu răspund penal pentru faptele lor și chiar dacă bărbatul de 50 de ani a fost la un pas de moarte, adolescentul teribilist scapă de închisoare.

Poliţiştii spun că băiatul de 13 ani a abandonat școala după numai două clase, iar mama lui este plecată în străinătate. Copilul a crescut într-un centru de plasament. În urmă cu două săptămâni a fost internat în acelaşi centru de primire în care se află şi acum după ce a fost găsit pe străzi.

Toată scena șocantă a avut loc după ce agresorul și prietenul său s-au certat în tramvai cu victima. Când toţi trei au coborât în staţie, minorul de 15 ani l-a împins pe bărbat cu piciorul, timp în care adolescentul de 13 ani, aflat în spatele victimei, l-a lovit pe acesta cu un cuțit.Și mai șocant este faptul că până să fie depistat de polițiști, agresorul de 13 ani și prietenul lui de 15 ani au furat bunuri dintr-un magazin din Sectorul 2.Bărbatul înjunghiat a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar în prezent starea lui este stabilă, spun medicii. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here