În ultimii ani tot mai multe persoane au devenit interesate de fitness, diete sănătoase și ritualuri potrivite pentru a avea parte de un stil de viață cât mai sănătos. În timp ce multe produse sunt promovate ca fiind „sănătoase”, ele ascund secrete nebănuite. Mai jos găsești o listă cu alimente pe care le consideri sănătoase, dar care de fapt te-ar putea îngrășa. Iată de ce nutriționiștii au început să tragă semnale de alarmă în privința acestor alimente. 

Un dietetician celebru a oferi mai multe informații pentru The New York Post. Acesta a explicat diferența dintre „alimente sănătoase” și „alimentele sănătoase care te pot ajuta să pierzi în greutate”.

Alimente pe care le consideri sănătoase, dar care de fapt te-ar putea îngrășa

În ciuda faptului că multe dintre aceste produse sunt cu adevărat sănătoase, consumate fără măsură sau în combinația nepotrivită pot duce în timp la creșterea în greutate.

Dacă îți dorești să ai un control asupra caloriilor consumate, cel mai bine este sa te informezi cu atenție atunci când alegi să consumi unul dintre aceste produse. Mai jos găsești o lista cu „alimente sănătoase”, dar care te pot face să iei în greutate.

Ce fructe și legume de toamnă care sunt considerate medicamente naturaleGranola

Batoanele de granola sunt îndrăgite de persoanele din lumea întreagă, iar mulți cad într-o adevărată capcană atunci când vine vorba de consumul lor.

Preparate din fulgi de ovăz, îndulcitori naturali și fructe confiate, pot părea o alegere sănătoasă pentru o gustare simplă și rapidă.

Cu toate acestea, batoanele de granola sunt, de cele mai multe ori, foarte multe calorii. În ciuda faptului că fulgii de ovăz sunt sănătoși și bogați în fibre, batoanele de granola au foarte mult zahar adăugat.

Consumate fără a ține seama de acest lucru, ele te pot împiedica din a-ți atinge obiectivele de fitness.

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bineUntul de nuci

Nucile sunt bogate în proteine și acizi grași omega-3. Ele pot fi o gustare rapidă, sățioasă și sănătoasă. Totuși, ce se întâmplă atunci când vine vorba de untul de nuci?

Specialiștii sunt de părere că aceste produse conțin îndulcitori artificiali, dar și grăsimi nesănătoase. Toate aceste lucruri fac dintr-o gustare aparent sănătoasă, să fie una care te-ar putea împiedica să pierzi din greutate.

Citește continuarea aici

Cum să te hidratezi în anotimpul rece, fără să bei apă. Ai grijă de organismul tău 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here