Alimentul anti-obezitate, care poate fi consumat fără limite. Ce spune nutriționistul Mihaela Bilic Ce spune Mihaela Bilic despre alimentul care ajută la slăbit

”Cu branza proaspata se slabeste mult si repede. Pe vremuri, daca faceai hepatita sau erai in convalescenta dupa vreo boala grava, ti se recomanda o dieta bazata pe branza de vaci si carne fiarta. Acestea erau alimentele usor de digerat, dar care ajutau si la refacerea organismului. Celebra branza de vaci a ajuns sa fie sinonimul alimentatiei dietetice si chiar e campioana cand vine vorba de slabit.”, a spus Bilic, conform doctorulzilei.ro.

Branza contine multi nutrienti, inclusiv vitamine precum vitamina C, B-6, B-12, A, D, E si vitamina K. Alte vitamine, cum ar fi tiamina, riboflavina, niacina se gasesc in diferite tipuri de branza. Consumul de branza asigura organismului uman anumite minerale vitale precum calciu, sodiu, zinc, fosfor, potasiu si fier.

Conform statisticilor guvernamentale americane, noua din 10 femei si sase din 10 barbati nu respecta recomandarile de calciu. Proteina de inalta calitate din branza ofera organismului cu elemente esentiale pentru musculatura puternica.

In afara de gustul lor incantator, branza este o sursa buna de nutrienti, vitamine si minerale. Consumul a 225 de grame de branza ofera 34 mg de seleniu, 1595 mg fosfor, 3013 mg sodiu, 1259 mg calciu, 31,36 g grasimi totale, 37,41 g proteine, 0,963 mg vitamina B2, 5,8 mg zinc si 0,9 µg de Vitamina B-12.

Alimentul care îți poate proteja auzul. Îl consumi și tu frecvent, dar sigur nu știai câte beneficii are

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here