Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, şase percheziţii în comuna Sângeru din judeţul Prahova, într-un dosar care vizează, între altele, ameninţarea, distrugerea şi lovirea şi alte violenţe. Mai multe persoane sunt suspectate că au participat la un scandal care a degenerat, iar trei bărbaţi au intrat în curtea unui imobil, unde l-au bătut pe proprietar. Şase persoane vor fi duse la sediul Poliţiei. 

”La acest moment, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pun în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Sângeru, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe”, a anunţat poliţia.

Percheziții la persoane care au falsificat vouchere pentru returnarea sticlelor. Prejudiciul este de 300.000 de lei

Conform sursei citate, șase persoane vor fi duse la sediul poliţiei. ”Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 23 septembrie a.c., între mai multe persoane, în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi izbucnit un conflict spontan. Ulterior, conflictul ar fi escaladat, trei dintre bărbaţi ar fi pătruns în curtea unui imobil fără consimţământul proprietarului, un bărbat, de 38 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic”, a arătat sursa citată. De asemenea, suspecţii ar fi provocat avarierea a trei autovehicule. Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploieşti şi al celor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here