InfoCons Protecția Consumatorilor informează că de la începutul anului și până în prezent au fost înregistrate un numar de 9 Alerte Europene privind diferite tipuri de prduse pentru protecție solară. Aceste produse pot fi regăsite direct în Aplicația Europeană de protecția consumatorilor InfoCons.  

ATENȚIE: toate produsele identificate în sistemul European de alertă au un grad de risc direct pentru fiecare dintre noi , iar produsele pot fi găsite pe teritoriul Uniunii Europene direct în magazine sau pe platforme electronice de vânzare sau site-uri de prezentare.

 

 

InfoCons Protecția Consumatorilor te informeză despre riscul chimic la cremele după expunerea la soare!

 

 

Ai grijă să nu achiziționezi produse contrafăcute!

Pentru a vizualiza toate produsele pentru protecție solară ce au făcut obiectul ALERTELOR, puteți accesa secțiunea disponibilă în Aplicația Europenă InfoCons.

Atenție! Înainte de achiziționare, accesați secțiunea Alerte din cadrul Aplicației Europene InfoCons pentru a vă asigura ca produsele pe care doriți să le achiziționați nu fac sau nu au făcut obiectul alertelor emise de Uniunea Europeană , doar printr-o simplă căutare în bara de meniu din aceast secțiune – “căutare”.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here