Au apărut imagini de pe camerele de supraveghere cu momentul în care un adolescent de 17 ani din Iași este electrocutat pe un vagon de tren. Atenție, vă avertizăm că imaginile și informațiile următoare vă pot afecta emoțional.  

Băiatul se afla internat în spital, cu arsuri severe pe aproape tot corpul. Atenție, vă avertizăm că imaginile și informațiile următoare vă pot afecta emoțional. 

Pe filmare se observa cum băiatul se urcă pe vagon și este electrocutat. La venirea salvatorilor, tânărul era în stare de șoc, comunica cu dificultate si avea hainele arse.

Pompierii și medicii nu s-au putut apropia inițial de tânăr, deoarece liniile de înaltă tensiune erau încă active. În scurt timp, angajații CFR au oprit curentul, iar adolescentul a primit îngrijiri medicale.

Băiatul ar fi vrut să facă flotări pe vagon și îl rugase pe prietenul care îl însoțea să îl filmeze, pentru ca apoi să posteze înregistrarea pe pagina sa de socializare. Gestul l-ar putea costa viața, el aflându-se acum în stare extrem de gravă. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here