Magistrații Curții de Apel Craiova au respins vineri apelul criminalului din Grădina Botanică Craiova și au păstrat condamnarea inițială, dispusă de Tribunalul Dolj în iunie. 

Mario Alexandru Fojică, tânărul care vara trecută a înjunghiat mortal o fată în Grădina Botanică din Craiova şi l-a rănit grav pe prietenul acesteia, va executa o pedeapsă cu închisoarea de 15 ani. O adolescentă de 14 ani şi prietenul acesteia au fost înjunghiaţi, pe 27 iunie 2023, în timp ce se aflau în Grădina Botanică, minora decedând din cauza rănilor suferite.

Atacatorul acestora, Mario Alexandru Fojică, avea la acel moment 17 ani şi era elev la Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu”. El a fost trimis în judecată, în septembrie 2023, pentru omor calificat şi tentativă de omor calificat, anchetatorii arătând că inculpatul „a plecat de acasă cu intenţia clară de a ucide pe cineva, rămânându-i doar să-şi aleagă victimele”.

Declarație șocantă a criminalului de la Grădina Botanică: „Nu suport să văd oameni fericiți”

O adolescentă de 14 ani şi prietenul acesteia au fost înjunghiaţi, pe 27 iunie 2023, în timp ce se aflau în Grădina Botanică, minora decedând din cauza rănilor suferite.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here