S-a dat sentința definitivă în procesul pentru averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care s-a sinucis și pentru care procurorii DNA ceruseră confiscarea. Fosta soție și fosta iubită a patronului Hexi Pharma, vor rămâne cu banii afaceristului. Totul după ce DNA a respins cererea de confiscare a moștenirii.  

Dosarul în care Direcția Națională Anticorupție ceruse confiscarea sumei de 5,6 milioane de euro din conturile lui Dan Condrea s-a terminat cu un verdict în favoarea celor două femei din viața afaceristului.Curtea de Apel București a respins, definitiv, cererea procurorilor, de confiscare a moștenirii lui Dan Condrea, în valoare de 5,6 milioane de euro, așa că urmașii acestuia, fosta soție, fosta parteneră și cei doi copii vor pot putea împărți, în sfârșit, banii.

Șiretlicul prin care Hexi Pharma a vrut să scape de plata a 10 milioane de euro către spitale. Contestația avocaților companiei, respinsăCondrea s-a sinucis în anul 2016, la scurt timp după izbucnirea scandalului Hexi Pharma. Acuzat că a vândut spitalelor dezinfectați diluați şi că a omorât cu bună ştiinţă pacienţi nevinovaţi, Dan Condrea a decis să se sinucidă, și s-a izbit cu mașina de un copac.Ulterior, Condrea a fost declarat nevinovat, pe motiv că faptele de care fusese acuzat se prescriseseră.

Firma protejată de Coldea, contracte pe bandă rulantă. Cum a câștigat Petre Badea zeci de milioane de euro

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here