Avocatul Rareș Dan este vărul generalului Florian Coldea, dar și un apropiat al Direcției Naționale Anticorupție din perioada Laurei Codruța Kovesi. El a fost avocatul denunțătorilor din dosarul Microsoft, Dinu Pescariu și Claudiu Florică, care au scăpat de condamnare. 

În dosarul licențelor Microsoft, cei doi oameni de afaceri au scăpat și fără să achite prejudiciul de milioane de euro.

Rareș Dan a fost implicat și în dosarele deschise privind retrocedările ilegale făcute de către Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Vărul generalului Coldea a fost apărătorul lui Gheorghe Stelian în dosarul privind retrocedările de milioane de euro.

Gheorghe Stelian a fost anchetat alături de Dorin Cocoș, Alina Bica și Elena Udrea în dosarul retrocedării de 60 de milioane de euro din apropiere de lacul Plumbuita.

Gușă: SUA vor să-și schimbe partenerul strategic ce conduce UE, preferă Italia în locul Germaniei. Iohannis are șansa numărul 2, după Draghi!

Milionarul, cunoscut în lumea afacerilor ca Stelu ANRP, a scăpat de închisoare după ce faptele s-au prescris. DNA îi acuză pe inculpații care au făcut parte din comisia ANRP că i-au acordat lui Gheorghe Stelian o despăgubire pentru un teren din comuna Plumbuita, în suprafața de 13 hectare, cu 62 de milioane euro, mult mai mult decât valora.

Dorin Cocoș a dezvăluit că milionarul Gheorghe Stelian ar fi salvat și domnul Coldea. Fostul soț al Elenei Udrea susține că Stelu e un băiat foarte isteț și un băiat care se face plăcut și se strecoară ca apa, după ce a dat bani unde trebuie. 

Coldea a depus plângere penală împotriva denunțătorului său, omul de afaceri Cătălin Hideg. Generalul statului paralel contestă și controlul judiciar

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here