Un incident șocant a avut loc în Genova, Italia, unde un bebeluș de doar 3 luni a ajuns la Spitalul Gaslini cu leziuni craniene după ce a fost bătut de propriul său tată. În timpul altercației, mama copilului, care îl ținea în brațe, a încercat să-l protejeze și a fost, de asemenea, rănită. Tatăl a fost arestat în urma incidentului. Urmează informații cu un puternic impact emoțional. Cum s-a întâmplat agresiunea

Potrivit informațiilor disponibile, agresiunea a avut loc noaptea trecută, în timpul unei dispute aprinse dintre părinți într-o piață din Genova. Tatăl, un tânăr de 26 de ani, i-a blocat calea femeii și a început să o lovească în timp ce aceasta ținea copilul în brațe. În încercarea de a-și proteja bebelușul, mama a fost rănită la față și la membre.

Incidentul a atras atenția trecătorilor, care au încercat să intervină. Unul dintre ei a alertat carabinierii, care au sosit rapid la fața locului și au oferit primul ajutor. Atât bebelușul, cât și mama au fost transportați la Spitalul Gaslini, unde copilul a fost internat cu leziuni craniene, iar mama a fost tratată pentru rănile suferite.

Agresorul de 26 de ani a fost reținut

Tatăl agresor a fost reținut de carabinieri și urmează să fie audiat pentru a se stabili toate circumstanțele incidentului. Naționalitatea tânărului de 26 de ani nu a fost dezvăluită de autorități până în prezent. Ancheta continuă pentru a clarifica motivele și detaliile precise ale acestei agresiuni brutale.

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here