La scurt timp după declarațiile care au aruncat în aer scena politică a alegerilor, făcute în exclusivitate în emisiunea Culisele StatuluiParalel, Gigi Becali s-a afișat alături de liderul AUR la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou din Capitală, Becali a dezvăluit propunerea pe care i-a făcut-o Viorel Hrebenciuc de a-l ajuta pe George Simion să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale, pentru confruntarea decisivă cu Marcel Ciolacu. 

George Simion, candidatul AUR la prezidențiale, a mersi joi împreună cu Gigi Becali la pelerinaj la moaștele Sfântului Dimitrie cel nou, pe dealul Patriarhiei din București. În imaginile surprinse de Realitatea Plus, se observă cum Becali îl ține pe după umeri pe candidatul AUR la prezidențiale.

Gigi Becali: „Sebi Ghiță mi-a zis să-l băgăm pe Simion în turul 2”

Gigi Becali a făcut noi dezvăluiri incendiare despre propunerea făcută de Hrebenciuc să îl bage pe George Simion în turul doi al alegerilor prezidențiale cu Ciolacu. Latifundiarul din Pipera a precizat că liderul aur i-ar fi spus că niciodată nu va face guvernare cu PSD. Mai mult decât atât, discuția purtată cu fostul lider PSD a fost una purtată ca între prieteni. 

Gigi Becali face noi dezvăluiri în exclusivitate la Realitatea PLUS unde vorbește despre modul în care oamenii din presă se implică în alegeri, în favoarea PSD.Gigi Becali aruncă BOMBA! Pe cine va susține dacă George Simion nu intră în turul 2 la prezidențialeHrebenciuc, sforarul-șef, NU neagă discuția cu Becali: “Am dreptul la opinie!” – Strategia murdară făcută de PSD 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here