Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre uleiul de măsline de tescovină!  

Uleiul de măsline este recunoscut ca fiind printre cele mai sănătoase tipuri de ulei pentru consum. Uleiul de măsline de tescovină este obținut din pulpa și resturile de măsline rămase, procesat folosind un solvent și hexan pentru extracție. De asemenea, acesta este sigur pentru consum de către oricine, cu excepția celor cu alergie la măsline. Află din rândurile următoare care sunt cele 4 beneficii ale uleiului de măsline de tescovină!

Hidratează pielea

Persoanele care utilizează ulei de măsline de tescovină au parte de multe beneficii pentru piele. Folosirea uleiului de măsline obținut din tescovină ca ulei de masaj poate aduce beneficii pielii, deoarece o va face mult mai sănătoasă și catifelată. Uleiul de măsline extras din tescovină este preferat în diverse proceduri de masaj ca alternativă la uleiul de măsline extravirgin, datorită compoziției și prețului accesibil. 

Este un ajutor de nădejde care previne pielea uscată și oferă hidratare. De asemenea, adăugarea unei mici cantități de ulei de măsline din tescovină în apa de baie poate contribui la revigorarea pielii. 

Tratează căderea părului și scalpul uscat

De asemenea, uleiul de măsline de tescovină este utilizat împotriva căderii părului și a scalpului uscat. Astfel, cel mai eficient mod de folosire este încălzirea uleiului și aplicarea directă pe scalp. După aplicare, se lasă să acționeze timp de aproximativ 30 de minute sau chiar peste noapte, înainte de a fi spălat părul cu șampon și apă călduță. 

Folosit în mod regulat, uleiul de măsline de tescovină poate contribui la menținerea sănătății și frumuseții părului. Uleiul de măsline din tescovină este bogat în antioxidanți, care ajută la hrănirea scalpului deteriorat și la reducerea căderii părului. De asemenea, acesta oferă un luciu natural și tratează căderea părului. Așadar, uleiul de măsline de tescovină este un ingredient natural și eficient în îngrijirea părului, oferind hidratare, nutriție și protecție împotriva deteriorării. 

Citește continuarea aici

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here