Care sunt cauzele spirituale ale bolilor și suferințelor, conform terapiilor holistice. Ce trebuie să vindeci în plan spiritual ca să scapi de afecțiunea de la nivel fizic.
Cauzele spirituale ale bolilor pot fi diverse și diferă în funcție de afecțiune. Iată care sunt cuuzele care duc la apariția unei afecțiuni și ce trebuie făcut pentru a vindeca boala respectivă, din punct de vedere spiritual.
De ce apar bolile?
În ultima perioadă auzim tot mai mult despre oameni a căror boală izbucnește subit. Deși, cei mai mulți încearcă să găsească o vindecare a bolii prin diverse tratamente alopate, uneori, acestea nu au totuși rezultatul mult așteptat și anume vindecarea. În alte situații, anumiți oameni ajung să se vindece, iar peste câțiva ani boala reapare.
Motivele pentru care o boală apare sau nu poate fi complet vindecată sunt, de fapt, cauzele spirituale ale bolilor. Fiecare boală poate fi cauzată de un dezechilibru de ordin spiritual. Astfel că, pentru a evita apariția anumitor boli sau pentru tratarea lor trebuie identificate cauzele spirituale ale bolilor, care au declanșat afecțiunea.
Orele din noapte la care majoritatea dintre noi ne trezim și nu mai putem adormi la loc. Care este cauza și de ce trebuie să ai un caiet lângă patCauzele spirituale ale bolilor și ale suferințelor pot fi următoarele:Neconștientizarea cauzei care a generat boala.Sentimentul de ură la adresa bolii.Sentimentul de victimizare: de ce tocmai mie mi s-a întâmplat?Lipsa de iertare față de noi și față de cei din jur.Neînvățarea lecției de viață pe care boala o aduce la lumină.Faptul că nu schimbăm nimic în felul nostru de a trăi, continuăm să avem aceleași obiceiuri negative în fiecare zi.
În acest articol sunt abordate o serie de boli care sunt din ce în ce mai răspândite, cel puțin în ultima vreme. Acestea pot fi vindecate dacă se identifică şi se tratează cauzele spirituale ale bolilor.
Anemia
Sângele reprezintă bucuria de a trăi, iubirea și emoțiile. Anemia apare atunci când iubirea față de noi scade dramatic; nu mai simțim bucuria de a trăi, nimic nu ne mai bucură. Ne simțim lipsiți de valoare și refuzăm cu încăpățânare iubirea în viața noastră.
Nu știm să primim și să oferim iubire. Trăim un sentiment de nefericire profund, nu ne simțim suficient de puternici. Viitorul îl percepem ca fiind neclar și uneori periculos. Gândurile negative pe care le avem față de noi ne storc de energie și simțim că nu ne putem integra în realitatea fizică.
Lecția de învățat
Iubesc viața și accept să îmi trăiesc viața. Am capacitatea de a-mi crea propria viață, fără să depind de alții. Permit copilului din mine să se manifeste cu discernământ.
Anxietatea
Reprezintă frica fără obiect. Există frică de ceva anume, dar nu se ştie exact de ce și din ce motiv. De obicei, anxietatea apare în urma unui șoc sau a unei întâmplări nefericite care ne-a marcat profund la acel moment. De cele mai multe ori, în situația când se experimentează un șoc, există impresia că nu ne-a afectat foarte tare, dar, de fapt, el se instalează la nivelul memoriei celulare. Netratat, ulterior acel șoc poate genera o boală.
Anxietatea nu permite persoanei respective să trăiască în momentul prezent. Persoana se așteaptă permanent ca ceva rău să se întâmple. Își imaginează lucruri care pot să nu aibă loc.
Anxietatea poate fi provocată și de o criză de agorafobie (frica de spații deschise). Anxietatea și agorafobia au la bază și teama profundă de a pierde controlul. Teama că orice lucru rău se poate întâmpla, dacă persoana în cauză nu reușeşte să controleze situația.
Ce este sociofobia? Multă lume suferă de această afecțiune. Cum se manifestă, ce spun specialiștii?Depresia
Reprezintă pierderea interesului față de momentul prezent, sentiment de tristețe, disperare, oboseală, descurajare, fixarea asupra acelorași idei.
Persoana care suferă de depresie se respinge foarte mult pe sine, apare teama de a fi respins și teama de abandon. O altă teamă prezentă este frica de a-și asuma responsabilități, de a lua anumite decizii pentru propriul destin. Nu are încredere în forțele proprii, îi e teamă să ia decizii ca nu cumva să greșească și să i se spună că nu este bună de nimic. Preferă ca altcineva să ia decizii în locul său. Nimic nu o bucură, nu reușeşte să vadă un viitor luminos pentru sine.
Lecția de învățat
Accept să trăiesc în momentul prezent. Știu cum să fiu responsabil pentru destinul meu. Întotdeauna iau cele mai potrivite decizii spre binele meu suprem. Am încredere în capacitatea mea de a-mi crea viața pe care o doresc spre binele meu suprem. Accept să îmi învăț lecțiile de viață cu ușurință, grație și bucurie. Accept și știu să îmi regăsesc întotdeauna strălucirea și să o valorific, pentru a avea viața pe care o doresc. Știu cum să îmi trăiesc viața fără a mai pune presiune inutilă pe psihicul și emoționalul meu.
Mai multe AICI