Prețurile la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu de la malul mării sunt accesibile pentru toate buzunarele. 

Astfel, o porție de rechin fript pe plită (200 grame) costă doar 25 de lei (trebuie menționat că există și rechin de Marea Neagră, așa-numitul câine de mare, care poate atinge circa 1,7 metri lungime și 15 kilograme). Porția de guvizi (200 grame) – un soi de pește mult mai răspândit pe litoralul românesc, cu inconfundabilul său gust untos și dulceag – costă 20 de lei, la fel și porția de stavrid.

La prețul de 26 de lei pentru 100 de grame de calcan, un pește întreg (comercializat când atinge de la 1 la 4 kilograme) poate ajunge la un preț destul de piperat.

Porția de rapane (200 grame) costă 35 de lei, iar porția de midii (200 grame) costă doar 27 de lei, iar ciorba pescărească – obligatoriu de bifat la cherhana – este 19 lei.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here