Caz șocant într-o comună din Iași. Un fost primar este acuzat că a sechestrat și obligat la muncă forțată un bătrân aflat în dificultate. Fostul edil a fost săltat de polițiști. Anchetatorii spun că acesta nu este la prima abatere. Un vecin a dezvăluit detalii halucinante despre modul în care opera Mihai Mihalache. Fostul edil va sta 30 de zile in arest preventiv.  

Polițiștii au făcut percheziții pe domeniul deținut de Mihai Mihalache, fostul primar al comunei Schitu Duca. Ulterior, “mistrețul”, așa cum este cunoscut în localitate, a fost reținut de autorități pentru 24 de ore.”Din câte am înțeles, a avut un băiat, acum nu putem să știm vârsta lui și l-a bătut bine. Nu a ajuns la spital că l-a dat la câini. După capul lui așa, ce-a judecat el, ca să nu spună că el e vinovatul l-a dat la câini să-l omoare de tot. Băiatul a fost mai în putere și dumnealui l-a tradus la poliție și de acolo s-a divulgat treaba și au venit la domnul Mihalache”, a declarat un vecin. 

Exploatarea minorilor în Hunedoara: Doi băieți, de 12 și 15 ani, forțați să care obiecte grele din beton

Fostul edil este acuzat că forța constant oamenii să muncească până la epuizare. Aceștia erau bătuți, flămânzi și erau obligați să doarmă într-un grajd. Fostul primar nu avea un program stabilit pentru angajații săi, ci îi punea să lucreze neîntrerupt.Un alt caz terifiant a ieșit la iveală odată cu ancheta. Ion, este un bătrân care a lucrat pentru Mihalache și a fost snopit în bătaie de acesta. Bătrânul a fost nevoit să sară din mașina în care a fost sechestrat de fostul primar PSD.Mihai Mihalache se ducea în gară pentru a-și selecta muncitorii și căuta oameni nevoiași, în special beneficiari ai ajutorului social. Fostul edil riscă o pedeapsă de 3 ani de închisoare. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here