Caz șocant în Capitală. Trei indivizi au ajuns în spatele gratiilor după ce au bătut și jefuit un bărbat. Aceștia i-au întins o capcană victimei și i-au furat suma de 60.000 de lei. Mascații au descins la locuința hoților.  Trei persoane sunt cercetate după ce ar fi agresat doi bărbați. Aceștia ar fi chemat victimele într-un imobil sub pretextul achiziționării unei mașini, după care i-au amenințat și le-au sustras 60.000 de lei.Cei trei tâlhari au plănuit totul în detaliu

Trei persoane au agresat un bărbat și i-au furat altuia 60.000 de lei. Pentru a se asigura că totul merge conform planului, le-ar fi chemat pe cele două victime într-un imobil din Sectorul 2 pentru a discuta. Atunci, au scos cuțitul la ei și i-a tâlhărit pe cei doi. Polițiștii au făcut percheziții domiciliare.

„La data de 13 august 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Autoritățile precizează faptul că infracțiunile s-au petrecut în data de 15 ianuarie 2024. Victimele au fost ademenite sub pretextul achiziționării unui autoturism, iar cel care a rămas fără suma de 60.000 de lei este în vârstă de 39 de ani.

Agresorii au vârstele de 31 și 32 de ani. Ambii bărbați de 31 de ani au fost depistați, conduși la audieri și trimiși în judecată pentru această faptă de tâlhărie.

Bărbatul de 32 de ani este deja în arest preventiv, însă pentru o altă faptă, de miercuri, 14 august 2024. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here