Caz incredibil în Târgu Mureș. Un bărbat de 65 de ani i-a tras un șut între picioare unui polițist, beat fiind. Ce a urmat?  

Un instructor auto din Târgu Mureș, în vârstă de 65 de ani, a fost condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare cu suspendare după ce a provocat un accident, fiind beat la volan, și i-a dat un șut între picioare unui polițist. 

Bărbatul a susținut că a consumat 5 pahare de palincă și o bere înainte să se urce în mașină. La proces, bărbatul a spus că că nu-și mai amintește scandalul provocat.

„La un moment dat, inculpatul s-a întors înspre persoana vătămată (n.r. polițist) (…) fără ca acesta din urmă să îi spună sau să îi facă ceva, fiind o distanță de aproximativ 1,5 metri între cei doi şi a lovit-o cu piciorul drept în zona inghinală, de faţă aflându-se mai multe persoane, atât pacienți, cât și cadre medicale”, se arată în motivarea instanței. 

Polițiști de frontieră, bătuți și stropiți cu benzină de suspecți de contrabandă cu țigări

Polițistul a avut nevoie de aproape o săptămână de îngrijiri medicale și a rămas cu o vânătaie în zona scrotului, după cum a reieșit raportul de expertiză medico-legală. 

Analizele au indicat că bărbatul a avut o concentraţie de peste 2.5 g/l alcool pur în sânge, instanța apreciind acest nivel drept „accentuat”. 

Doar pentru lovirea polițistului, încadrată la ultraj, bărbatul ar fi primit un an și o lună de închisoare.  

În plus, a fost obligat să plătească daune polițistului, să presteze muncă în folosul comunității și să frecventeze un program de reintegrare socială. 

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here