Pentru că nu avea spațiu destul ca să pună la uscat plantele de canabis proaspăt culese, un traficant din Sibiu a ales să le pună la uscat în sufragerie, pe umerașele de haine! 

Polițiștii au descoperit în apartamentul unui sibian 43 de plante de canabis agățate pe umerașe pe dulapul din sufragerie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, care acum e cercetat pentru trafic de droguri de risc, e acuzat că, în 2024, ar fi înființat și dezvoltat o cultură de canabis, în scopul comercializării către consumatori din județul Sibiu. Polițiștii au descoperit în apartamentul unui sibian 43 de plante de canabis.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară duminică, în timpul căreia au fost descoperite și ridicate din două sere (situate în curtea imobilului), 43 de plante de canabis (în diverse stadii de dezvoltare), cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme, mai multe recipiente din sticlă și plastic conținând un kilogram muguri de canabis, semințe de canabis, obiecte purtând urme de substanță, precum și un cântar electronic de precizie și mai multe grindere. Tot duminică, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat pentru 30 de zile.        

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here