Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor simți speciali dintr-un motiv sau altul. 

Lucrurile devin din ce în ce mai interesante cu Soarele care intră în Leu pe 22 iulie și Mercur care intră în Fecioară pe 25 în aceeași lună. Planeta comunicării va fi mult mai liniștită, făcând acest tranzit mult mai primitor.

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024

Se așteaptă provocări din partea planetelor Marte și Saturn în următoarele săptămâni. Mercur îi provoacă pe nativi să se reîntoarcă la responsabilitățile lor. Astfel vor manifesta idei mult mai bogate în următoarele zile.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se îndreaptă către sfera romantică în această perioadă. Noi aventuri îi așteaptă, mai ales după ce Soarele intră în zodia Leu. Explorează și în următoarele săptămâni vor analiza iubirea și cum așteaptă îi ajută să fie introduși într-o lume nouă. Sezonul Leului îi ajută la muncă, la plănurilea vacanțelor, dar și în cazul încrederii de sine. E o perioadă plină de abundență, iubire și bucurie.

Horoscopul lunii AUGUST 2024. Luna schimbărilor, în care zodiile vor fi împinse de la spate de astre să aducă revoluția în viețile lor

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se simt într-o perioadă spirituală. Vor să petreacă mai mult timp în confortul propriei case. Învață din greșelile trecutului pentru a nu le mai repeta. Caută acțiunea, pentru că doar așa se pot transforma în noi persoane cu altfel de așteptări.

Vor găsi inspirație de la cei din jur, mai ales de la persoanele pe care le admiră.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se găsesc într-o perioadă în care nimic nu-i va putea opri. Caută să analizeze unde se află din punct de vedere intelectual, iar acest lucru nu-i va opri prea curând. Sunt încrezători, mai ales în condiții de conducere. Se implică în proiecte pentru a-și exprima personalitatea și a rămâne mai mult timp în luminile reflectoarelor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se înconjoară de oamenii și comunitățile care îi ajută să crească. Soarele în Leu le oferă uneltele necesare pentru dezvoltare. Poate fi un moment în care își vor onora limitele și le vor respecta. Faza în care se află acum îi poate face să accepte ajutorul celor din jur. Învață să fie mult mai răbdători cu ei înșiși. Își oferă de asemenea dragostea de care n-au avut parte niciodată.

Horoscop special: Începe Sezonul Leului iulie-august 2024. Schimbări semnificative după 22 iulie, pentru fiecare zodie în parte

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu se găsesc într-o nouă epocă din viața lor. Sunt plini de speranță și deloc temători. Găsesc o metamorfoză personală de care să se agațe, iar acest lucru îi va ajuta să crească și să-și găsească adevărata natură. Vechile relații îi vor ajuta să vadă ceea ce vor de la viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de claritate și optimism. Energia pe care o simt acum este doar a lor. Se simt pregătiți să înceapă noi proiecte și să fie mai disciplinați. De asemenea, chiar dacă mai au momente dificile, motivația îi ajută să continuie pe același drum. Se simt pregătiți să câștige orice bătălie.

Zodii care pot avea parte de surprize pe 24 iulie 2024. Astrele le ajută să-și realizeze cele mai ascunse dorințe 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here