Luna Plină în Pești aduce surprize pentru toți nativii din zodiac. Află ce pot manifesta zodiile până pe 22 septembrie și ce le rezervă astrele. Această săptămână aduce energie intensă, perfectă pentru vise de tot felul. 

Mulți nativi își vor recunoaște durerea și o vor simți în alte moduri. Vor învăța din greșelile trecutului, iar transformarea va fi completă acum. Vor explora diferite aspecte și vor descoperi cum anume pot să trălucească în viața personală.

Ce pot manifesta zodiile până pe 22 septembrie

Schimbările astrale se vor vedea atât în viața personală cât și în cea profesională. Zodiile vor fi mult mai deschise la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Experiențele din viitor le vor aduce claritate și discuții interminabile cu cei dragi.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cine este sufletul tău pereche și ce lecție karmică îți aduce, în funcție de zodia ta

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt legați de visele și dorințele pe care le aveau deja de ceva vreme. Este o perioadă excelentă pentru a vedea cu ce oameni vor rămâne în jurul lor. Alegerile din viitor se bazează pe prieteniile de care vor avea parte. Lecțiile trecutului se vor vedea și în prezent.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Modificările astrale schimbă situația prieteniilor și în viața nativilor Taur. Astrele spun că este important să fie răbdători cu oameni din jur. Se vor concentra asupra lucrurilor care chiar contează cu adevărat.

Nu e cazul să mai fie încăpățânați, însă pot încerca diplomația.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Anumiți nativi fac schimbări importante în relațiiGemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni este vorba despre creștere pe plan personal. Astrele le recomandă să continue extinderea pe plan profesional și să-și caute locul care îi reprezintă cu adevărat. Poate fi vorba de colaborări sau anumite situații benefice pentru viitor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au nevoie de încredere pentru a merge mai departe. Odată cu schimbările astrale își vor da seama și de talentele pe care le posedă. Vor crea lucruri noi de care vor fi foarte mândri. Luna Plină le aduce un proces de vindecare. Vor continua să comunice cu cei dragi și să ajungă aproape de oamenii care îi interesează.

Punct de cotitură astral. Fecioarele și Scorpionii, lideri ai transformării alături de patru zodiiLeu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor triumfa pe toate planurile. Vor încheia anumite capitole din viața lor care nu le mai servesc, însă vor vedea beneficiile acestei decizii. Impactul pe care îl are comunitatea din care fac parte este unul uriaș. La locul de muncă vor obține totul prin disciplină.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor vedea viața într-un mod mult mai clar. Sezonul Balanței se va reflecta asupra deciziilor lor. Vor fi mult mai convinși de credințele lor și nu se vor lăsa influențați de cei din jur. Vor lua fiecare provocare în parte și o vor transforma în succes. Uneori vor avea nevoie de încurajări din partea celor dragi.

Citește continuarea aici

Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here