Ciorba de burtă este una dintre rețetele tradiționale care-i împarte în tabere ireconciliabile pe gurmanzi. Dacă unora gustul și mirosul li se par irezistibile, altora li se par de nesuportat. Dacă faceți parte din prima categorie, iată câte sfaturi pentru a-i amplifica aceste două caracteristici. 

Dacă folosiți carnea de burtă congelată, trebuie să o dezghețați în prealabil, iar asta însemnă că nu veți mai obține gustul și mirosul carateristice produsului prospăt

De aceea, există mai multe ingrediente pe care le puteți adăuga pentru a spori aroma acesteia și pentru a-i oferi un gust mai bogat.

O ciorbă de burtă din carne prefiartă și congelată poate fi extrem de bună dacă se folosește piperul proaspăt măcinat. De asemenea, adăugarea unei mici cantități de vin alb sau roșu, vin de orez sau chiar bere poate adăuga arome și adâncime ciorbei. Asigurați-vă că alcoolul este gătit complet.

Călirea cepei și a usturoiului în ulei sau unt până când devin aurii și aromatice poate adăuga o bază gustoasă și aromată ciorbei. Dacă doriți o bază de ciorbă mai bogată, puteți adăuga bulion de carne sau supă de legume. Aceasta poate adăuga profunzime și aromă la ciorba dumneavoastră.

Orașul utopic unde nu există politică, religie, și toată lumea este plătită la fel. Cum trăiesc oamenii aici VIDEO   

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here