Protagonistul unui scandal sexual care face valuri, Alfred Bulai este director de departament la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde este și profesor. 

Profesorul Alfred Bulai are un salariu excelent ca profesor și șef de departament la SNSPA. 

Bulai, care e șeful Departamentului Sociologie din cadrul SNSPA, este protagnonistul unui scandal sexual în care este acuzat că ar fi hărțuit mai multe studente. 

Conducerea instituției a decis să-l suspende pe Alfred Bulai și a inițiat o anchetă internă. 

Alfred Bulai a strâns o avere din colaborările cu statul. Cum l-a protejat Remus Pricopie pe profesorul acuzat că și-a folosit funcția în scop sexual

Profesorul Alfred Bulai are un salariu generos. În 2024, el a primit un salariu de 18.800 de lei pe lună, adică echivalentul a 3.750 de euro. În total, el a câștigat 226.000 de lei numai anul trecut. 

Bulai a mai câștigat în același an 3.000 de lei pentru mentorat făcut la o școală de vară de la asociația Asociația Institutul Român pentru Liberate și Democrație. 

Alfred Bulai deține un apartament în București, două autoturisme și are în conturi bancare 550.000 de lei și 15.000 de euro.

Sociologul Alfred Bulai, înregistrat cerându-i unei studente să se dezbrace: “Ia uite ce sexy ești”. Mărturii tulburătoare: “Mi-a pus mâna pe fund, pe sâni” – VIDEO 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here