Ce trebuie să faceți pentru ca pasta de tomate să nu mai mucegăiască niciodată. Care este secretul care o păstrează mult timp, chiar și după ce borcanul a fost desfăcut. Trucul care păstrează pasta de tomate fără mucegai

După ce ați desfăcut un borcan cu pastă de tomate aceasta, chiar dacă va fi ținută la frigider, riscă să dezvolte mucegai, la scurt timp după desfacere.

Pentru a evita dezvoltarea mucegaiului trebuie să turnați deasupra peste pasta de tomate un strat consistent de ulei, astfel încât toată pasta să fie acoperită. În felul acesta nu se va mai dezvolta mucegai, iar pasta dumneavoastră de tomate va rezista mult timp, chiar dacă nu o veți ține a frigider.

De asemenea, muștarul poate fi păstrat neoxidat, dacă veți turna deasupra puțin ulei. 

Inlcusiv deasupra în borcane deasupra murăturilor puteți să puneți un strat de ulei care să acopere în totalitate. Acesta va menține conținutul nealterat și nu se va mai dezvolta mucegaiul, după ce ati desfacut borcanul.

De ce nu e recomandat să bei cafea pe stomacul gol. La ce concluzii au ajuns cele mai recente studii ale specialiștilor 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here