Supa de legume coapte este perfectă pentru zilele de toamnă. Plină de arome, cremoasă și fără unt sau smântână, de post și extreeem de savuroasă! Iată cum se prepară. 

Supă de legume coapte, o rețetă inedită

Cosânzenele gătesc au pregătit o nouă rețetă care a făcut furori pe internet. Supa de legume coapte, un preparat simplu, rapid și absolut delicios. Iată ingredientele de care ai nevoie:

– legume: 2 ardei, 3 roșii, un morcov, jumătate de rădăcină de țelină, jumătate de păstârnac, 3 cartofi, un dovlecel mai mic, o ceapă, o căpățână de usturoi

– ulei de măsline

– ulei de dovleac

– sare și piper după gust

– supă de legume (sau apă) după preferințe (în funcție de cât de densă vreți să fie supa).

Citește continuarea pe click.ro.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here