Într-o lume în care excesele materiale își găsesc adesea expresia în construcții opulente și stil de viață extravagant, o reședință se distinge prin valoarea sa colosală, ridicându-se deasupra tuturor altor proprietăți imobiliare. Daca ar fi scoasă la vânzare, prețul acesteia ar fi atât de impresionant încât ar depăși chiar și PIB-ul multor țări, sugerând o asimetrie uluitoare între bogăția globală și realitatea economică a multor națiuni.  

Cea mai valoroasă reședință de pe glob este, fără îndoială, locuința monarhilor britanici. Palatul Buckingham are o evaluare impresionantă.

Acesta servește ca reședință oficială a suveranilor britanici de mai bine de două secole și este recunoscut drept cea mai scumpă locuință din lume, având o valoare impresionantă de 3,7 miliarde de lire sterline. Cu 775 de dormitoare, grădini vaste și o arhitectură somptuoasă, această clădire nu este doar o casă, ci un simbol istoric al Marii Britanii. Palatul din inima Londrei se desfășoară pe 8.28.000 de metri pătrați, și este un reper al luxului regal al Regatului Britanic.

Amplasat în centrul Londrei, acest emblematic simbol al regalității britanice nu doar că reprezintă o capodoperă arhitecturală, dar și un reper important în istoria și cultura Marii Britanii.

În topul celor mai scumpe reședințe din lume, realizat de money.ro, pe locul doi se clasează Antilia, reședința miliardarului Mukesh Ambani, aflată în inima celui mai populat oraș din India, Mumbai. Cu 27 de etaje, trei heliporturi și un centru spa, această clădire ar fi costat  1 miliard de dolari și, prin proiectul său, redefineste conceptul de locuință. Antilia este proiectată să reziste chiar și unui cutremur de magnitudine 8 și oferă facilități care depășesc imaginația.

Contre între consilierul lui Isărescu și Daniel Zamfir pe ROBOR și IRCC. Ce pot face românii împovărați de ratele la bănci

Pe locul trei se clasează villa Leopolda, evaluată la 750 de milioane de dolari. Pe exclusivista Coasta de Azur, Villa Leopolda se recomandă prin istoria sa regală și prin amplasamentul său pitoresc. Fostă proprietate a regelui Leopold al II-lea al Belgiei, această reședință se întinde pe un teren gigant și oferă o priveliște spectaculoasă asupra Mării Mediterane. Luxul și opulența definesc fiecare colț al acestei vile legendare.

Animalul care începe să dispară din gospodăriile românilor. În trecut fiecare familie avea cel puțin un exemplar

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here