E bine să spui aceste fraze cât mai des, dar mai ales dimineață și seară, când mintea ta e pregătită să primească noi informații. Ai grijă la trei aspecte: folosește timpul prezent, cuvinte pozitive și fapte. „Sunt recunoscător pentru tot ce am acum și merit banii pe care îi câștig, fiind stăpână pe bunăstarea mea financiară.”

Recunoștință este una dintre cele mai puternice emoții pe care le putem experimenta. Atunci când te concentrezi pe ceea ce ai deja, indiferent cât de mic pare, îți schimbi perspectiva de la lipsa la abundență. Găsește motive de recunoștință în fiecare zi, chiar și pentru lucrurile mici.

De asemenea, este important să-ți repeți zilnic: merit să primesc prosperitate, bani și fericire. Adesea, s-ar putea (poate în subconștient) să consideri că nu ești vrednică de mai multe câștiguri. Înainte de a-ți realiza obiectivele financiare, este obligatoriu să crezi 100% în viabilitatea atingerii acestora.

„Merit să am abundență în viață mea”: Repetarea acestei fraze ajută la schimbarea acestor credințe și la întărirea convingerii că meriți să trăiești o viață plină de prosperitate.

Da, meriți să îți cumperi tot ce îți dorești, să îți acoperi datoriile și să ai planuri îndrăznețe pentru viitor. Trebuie doar să înlocuiești tiparele negative cu această gândire.

„Sunt deschisă să primesc din surse neașteptate și vizualizez pacea financiară”

Prin rostirea acestei fraze, îți deschizi mintea și inima pentru a primi binecuvântări în diferite forme și din diferite direcții. Nu te limita la o singură sursă de venit, ci încearcă să-ți diversifici activitățile. Setează-ți mentalitatea pentru câștig.

Mai poți spune „banii vin ușor spre mine”, pentru a întări credință că Universul este generos cu ține și nu trebuie să depui eforturi supraomenești pentru a câștigă bine.

Evident, pentru orice realizare în viață e nevoie de muncă, dar adesea te blochezi într-o energie în care doar oferi fără a primi. Acest gen de afirmație te ajută să descătușezi oportunități.

„Am toți banii de care am nevoie și ei muncesc din greu pentru mine”

O regulă importantă în manifestare este să trăiești deja, mental, în scenariul tău ideal. Tu deja ai banii de care ai nevoie. În momentul în care vei reuși cu adevărat să-ți întipărești această credință în minte, vei vedea că apar ocazii ce îți asigura venitul necesar că să ai viață perfectă.

Nu te limita la aspirații mici, ci proiectează o viață de vis. Dar nu te aștepta să bați din palme și ea să devină realitate. Este nevoie de perseverență și de multe gânduri precum „prosperitatea mea este nelimitată” sau „banii pe care îi câștig și îi cheltuiesc mă fac fericită”, că să primești o energie bună în acest sens.

SURSA

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here