Se spune că un tatuaj este o declarație pe viață. Ei bine, nu trebuie să luați de bun chiar orice vi se spune , mai ales când celebrități de primă mână de la Hollywood au ajuns să fie atât de jenate cu tatuajele din trecut încât au scape de ele sau măcar să le ascundă, într-un fel sau altul.  

Fie că este vorba de un mesaj dedicat unui fost partener cu care povestea s-a terminat urât, de teribilismul tinereții sau chiar de greșeli gramaticale, mai mute staruri de la Hollywood au decis să scape de tatuaje.

Când era mai tânăr, Ryan Reynolds și-a făcut numeroase tatuaje pe picioarele, dar a recunoscut că le ura pe toate. Urăște în special cele trei ore necesare pentru a le acoperi cu machiaj în fiecare dimineață pe platourile de filmare și a spus că „dacă nu ar fi ore și ore de durere brutală”, le-ar elimina pe toate cu laser. Soția sa l-a sfătuiy să le păstrez, ca pe un soi de jurnal al greșelilor din tinerețe.

foto: Philip Ellis

Poate nici nu știați că Angelina Jolie are peste o duzină de tatuaje? Recent, ea a recunoscut că se simte destul de rușinată de unele dintre ele. Primul pe listă este cu numele primului ei soț, Billy Bob Thornton, pe brațul ei stâng. După divorțul lor, ea a decis să-l mascheze cu datele și locurile de naștere al celor șase copii ai săi.

Lui Silvester Stalone tatuajele i-au ieșit cam ca seria “Rocky”; fiecare nouă încercare a fost mai proastă ca cea de dinainte. La început, a fost un tatuaj uriaș cu actuala fostă soție, Jennifer Flavin. Când mariajul s-a destrămat, Sly a încercat să o acopere cu un alt desen. Din păcate, n-a fost mulțumit, așa că a decis să și-l tatueze pe câinele său Butkus, tot din seria “Rocky”.

Johnny Depp este un veteran al tatuajelor și una dintre primele mari vedete ale Hollywoodului care le-a popularizat. Problema este că, odată cu trecerea timpluiu, unele au devenit stânjenitoare. La sfârșitul anilor `80, când Depp și Winona Ryder erau cuplul teribil al adolecenților rebeli, actorul și-a făcut un tatuaj pe care scria „Winona Forever”.

foto: Profimedia

Evident că n-a fost pentru totdeuna, iar actorul a scăpat pur și simplu de ultimele două litere ale numelu, așa că a rămas cu un  „Wino Forever”. La fel s-a întmplat cu porecla fostei sale soții Amber Heard, SLIM, pe care Depp și-a tatuat-o pe degete. După mariajul încheat cu megascandal, SLIM a devenit SCUM, apoi SCAM.

 

 

 

 

 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here