O tarta cu branza care aduce aminte de vara, indiferent cand o savurezi, singur ori alaturi de cei dragi. Ingrediente:300 g biscuiti la alegere (cu unt, digestivi etc.)80 g unt3 oua600 g branza tip Philadelphia350 g branza de vaci cu continut ridicat de grasimi100 g zahar tos4 lamai mari3 linguri de fainacăpsuni sau fructe de pădure.Cea mai simplă rețetă de chec. Ingredintul care îl face pufosMod de preparare:
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Intr-un castron, zdrobeste biscuitii, amesteca-i cu unt topit, rece, si captuseste fundul unei tavi de tarta cu firimiturile, pe care le vei tasa bine pentru a obtine un blat. Coace baza de biscuiti timp de 15 minute si lasa sa se raceasca. Intr-un castron, amesteca branza si zaharul pudra cu ajutorul unui mixer.
Adauga ouale batute ca pentru omleta si amesteca pana obtii o masa cremoasa si omogena. Rade coaja de la doua lamai, stoarce sucul din toate cele patru si toarna totul in crema. Adauga faina si branza de vaci si amesteca, apoi toarna crema peste blatul racit, in tava.
Niveleaza si da tava la cuptor, timp de 10 minute la 200 de grade Celsius, apoi timp de o ora, la 100 de grade Celsius. Lasa tava la racit in frigider peste noapte. A doua zi, decoreaza tarta cu fructele de padure si pudreaza cu zahar.