Chifteluțe din legume. Rețeta de post, care te va cuceri. Hrănitoare și bogată în vitamine. Ingrediente:

2 dovlecei,

2 morcovi,

2 cepe,

1 cartof,

1 legatura marar,

1 ou,

2 linguri faina (sau gris),

sare, piper.

Ce trebuie să faci ca fasolea să se fiarbă repede. Trucuri de preparare a acestui alimentMod depreparare Chiftelute de legume

Dam dovlecelul pe razatoare si stoarcem bine compozitia. Amestecam apoi cu celelalte legume rase, cu oul batut, grisul,  mararul tocat fin si condimentam.

Lasam compozitia 15 minute apoi cu mana uda formam chiftelutele. Le prajim in ulei incins si le scoatem pe un servetel de bucatarie pentru surplusul de ulei.

Sunt bune asa simple, ca si garnitura sau cu mujdei de usturoi.

Cu ce poți acri ciorbele. Cea mai sănătoasă soluție care îi va conferi și cel mai bun gust 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here