Apar noi dezvăluiri despre averea impresionantă deținută de Cătălin Cherecheș și familia sa! Acesta deține un imperiu imobiliar impresionant la Baia-Mare, oraș pe care l-a condus aproape 12 ani. Soția și mama acestuia au acum grijă de vilele impunătoare.  

Cătălin Cherecheș deținea o casă de vacanță în Blidari, un mic cătun de munte, care în ultimii ani a început să fie invadat de locuințe impunătoare. Vila acestuia este dotată și cu panouri fotovoltaice.

Lângă poartă, se află și o gheretă pentru paznic care a fost ridicată după ce hoții au pătruns pe proprietatea fostului primar în urmă cu 5 ani. Anul trecut, locuința acestuia a fost percheziționată de autorități, după ce Cherecheș a părăsit țara, chiar în ziua în care s-a pronunțat condamnarea sa.

În plus, chiar în centrul orașului Baia-Mare se află vila în care Cătălin Cherecheș a locuit timp de mai mulți ani. Soția acestuia a rămas singură în imobilul care se întinde pe aproape 400 de metri pătrați.

Cele două vile au fost moștenite de fostul primar și mama acestuia, Viorica Cherecheș în 2002, după decesul tatălui său. În urmă cu doi ani, Cătălin Cherecheș a înstrăinat legal partea sa de moștenire din aceste proprietăți. Scopul edilului era să evite ca autoritățile să pună sechestru pe aceste bunuri. În apropiere, familia Cherecheș deține alte două case.

Cei sub control judiciar nu vor mai putea fugi din ţară din 1 octombrie, dacă au brățară electronică! Anunțul Alinei Gorghiu

Tot în centrul orașului Baia-Mare, Viorica Cherecheș deține alte două proprietăți învecinate. În una dintre acestea, soția lui Cătălin Cherecheș și-a deschis un magazin de rochii pentru evenimente. Mama edilului are și un apartament, pe care voia să-l extindă și ulterior să-l transforme în spațiu medical.

“Am suportat umilinta publica insotita de acuzatii mincinoase, dar n-am renuntat la lupta”, afirmat ost primar al municipiului Baia Mare. 

Cătălin Cherecheș, fostul primar al orașului Baia-Mare, se află acum în spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare, condamnare pe care a primit-o într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here