Liderul democraților respinge acuzațiile venite din partea finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a spus că fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, coordonează campania electorală a lui Marcel Ciolacu. 

Marcel Ciolacu spune că, cel mai des a luat legătura cu Viorel Hrebenciuc atunci când era șef de campanie pentru Mircea Geoană, la alegerile din 2009. 

„Cred că avem vreo 2-3 ani de când nu ne-am mai văzut. El era mai mereu cu domnul Pieleanu pe la diverse localuri, la ziua vreunui coleg. Viorel Hrebenciuc nu este activ în viața de partid”, a declarat Marcel Ciolacu.

În cadrul emisiunii Culiesele Statului Paralel, Gigi Becali a aruncat scena politică în aer prin dezvăluiri fără precedent. Becali a povestit o serie de interacțiuni pe care le-a avut cu membrii PSD, în urma cărora a aflat despre tacticile prin care social democratii intenționează să îl aducă pe George Simion în turul doi. 

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare – cum și-a propus PSD să îl aducă pe Simion în turul doi. Atac fără precedent la Marcel Ciolacu

 

Anca Alexandrescu: Domnul Hrebenciuc e cu Geoana sau cu Ciolacu?

Gigi Becali: Pai daca nu tin secrete, atunci sa zic secretele lor. Hai ca nu le tin, ca si asa a zis el ca nu tin secrete. O sa se supere Viorel, dar o sa rada. M-a sunat Viorel acum vreo trei luni: „Mai Gigi, pe cine sustinem la prezidentiale? Eu i-am promis lui Simion, dar daca deocamdata nu candideaza, hai sa-l sustinem pe Geoana. Am zis ”Are staff, are legatura cu macedonii, hai sa il sustinem.” Dupa o anumita vreme a zis ca nu s-au mai inteles, ca trebuia sa candideze el, Geoana, pentru PSD, si acum e cu rusii. Dar nu vad nicio poza de-a lui Ciolacu cu Omar Haissam. Scoateti-o la televizor.

Anca Alexandrescu: Stați un pic, domnul Becali, că am făcut cerere la penitenciarul Jilava să fac interviu cu Omar Haissam. Eu. Acum o lună de zile. Inițial mi-a transmis Omar Haissam că vrea să facă, după care mi-a venit răspuns că refuză domnul Haissam să facă interviu.

Gigi Becali: Pai să spun de ce. Că au intervenit pe linie de informatii, că ei sunt acum PSD-ul, cam au puterea. Mai repet încă o dată. N-am nimic cu el, i-am dat doar un răspuns. Și închid aici. Dacă cumva văd că mâine începe să facă nu știu ce putere, o să-i arăt ce înseamnă opoziția. O să-i arăt. Că presa de abia asteapta să vină după mine.

Deci n-am nimic cu el, nu mă interesează, nu candidez eu, n-am treabă. Eu pe Simion il susțin cât pot eu să-l susțin, doar atâta îl rog pe domnul Ciolacu să-și vadă de treaba lui și punct. Să oprim aici.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here