Ciorbă de văcuță, rețeta țărănească. Ce ingredient trebuie să folosești pentru a prepara această rețetă delicioasă 

Ciorba de vacuta reprezinta un preparat indragit de toata lumea, mai ales ca este usor de realizat si ca vei obtine de fiecare data o mancare gustoasa si hranitoare. In plus, poti prepara o ciorba de vacuta dupa preferintele tale, mai dulce sau mai acra, cu bors, ori dreasa cu putina smantana. Indiferent de reteta pe care o alegi si modul in care o adaptezi dupa gustul tau, cu siguranta ciorba de vacuta aromata ii va strange pe toti cei dragi la masa.

Afla cum prepari ciorba de vacuta.

Ingrediente:

1 kg carne de vita cu os2 morcovi medii1 ceapa mare2 cartofi medii1 ardei gras mare1 radacina de pastarnac1 telina (aprox. 200 g)100 g mazare150 g fasole verde200 g varza alba400 g rosii in bulion1 legatura leustean1 legatura patrunjelsare, dupa gustbors pentru acrit, dupa gustCum să prepari salata de broccoli. Cu ce ingrediente îl poți combina pentru a obține o mâncare sănătoasă și rapidă

Mod de preparare:

Scoate carnea de pe os si spal-o bine, apoi o poti taia cubulete. Pune carnea taiata cubulete si oasele la fiert, intr-o oala cu apa si sare, pentru aproximativ o ora. Spumeaza mereu, pana cand zeama ramane limpede. Carnea ar trebui sa fie moale atunci cand o intepi cu furculita.

Intre timp, pregateste legumele si scoate oasele din oala. Spala, curata si taie morcovii, ceapa, cartofii, ardeiul gras, radacina de pastarnac si telina. Varza alba o poti toca fin. Adauga legumele taiate in oala in care fierbe carnea (fara cartofi), impreuna cu mazarea si fasolea verde. Lasa ciorba de vacuta sa fiarba la foc domol. Cand legumele si carnea sunt patrunse, pune si cartofii si lasa-i sa fiarba pentru aproximativ 20 de minute.

Adauga, apoi, rosiile in bulion si bors dupa gust, in functie de cat de acra vrei sa fie ciorba de vacuta. Las-o sa mai dea in cateva clocote si adauga sare dupa gust. Cand e gata, ia oala de pe foc si adauga leusteanul si patrunjelul, tocate marunt.

Cum se prepară, de fapt, corect somonul. Trucuri de la marii bucătari 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here