Nicolae Ciucă spune că Mircea Geoană nu a fost verificat de NATO atunci când a primit funcția de adjunct al alianței, ci că a venit cu verificarea făcută de structurile specializate din România.  

Invitat, duminică, într-o emisiune TV, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă crede că Mircea Geoană este apropiat de Rusia și dacă explicațiile acestuiaprivind trecutul politic l-au convins. 

“Singurul moment când nu m-a convins a fost când a explicat că NATO i-a scanat activitatea. Nu este așa. Certificatul l-a primit de la structurile din țara noastră. Neavând date, neavând certitudini, nu pot să mă pronunț dacă e omul rușilor sau nu”, a spus Nicolae Ciucă.

Mircea Geoană a fugit de presă atunci când a fost întrebat de apropierea sa față de Rusia

Iată ce a răspuns Mircea Geoană duminică, în timpul unei sesiuni de declarații, la întrebările legate de trecutul său politic: “Nu am nicio legătură și dacă doriți să reveniți cu subiecte de acum 15 ani, eu m-aș întoarce la prezent și viitor. Cu privire la trecutul meu, el este o carte deschisă și toată lumea poate să vadă și să comenteze. Am o singură dorință, să slujesc țara mea, după cinci ani la NATO, după zece ani de pauză politică, merg înainte independent convins că reprezintă cea mai bună soluție pentru România.”

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here