Clipe de coșmar pentru cea mai rapidă atletă din România! Maria Mihalache s-a prăbușit, la doar câteva momente, după ce a câștigat cursa de la Ierusalim. Atleta a suferit o comoție cerebrală. Sportiva a povestit ce a simțit în acele momente dificile și cum a reușit să le depășească. 

Maria Mihalache a povestit șocul pe care l-a trăit când s-a trezit singură pe un pat de spital dintr-o țară străină. Sportiva nu a fost însoțită nici de antrenor, nici de federație la concursul respectiv.

Ce a mărturisit sportiva

„Știu că urma să cad, simțeam că urmează să cad și m-am chinuit cumva să trec de linia de finiș pentru că eram prima și trebuia să câștig. Am ajuns la spital, m-am trezit la spital, oamenii de acolo mi-au zis că… Unii mi-au zis că am căzut în mijlocul cursei, alții mi-au zis că am câștigat și eu nu mai știam ce am câștigat.”, spune atleta.

Sportiva a povestit și modul în care a primit medalia pe care a câștigat-o. Directorul concursului a venit la hotelul unde era cazată după externare pentru a-i înmâna premiul.

Chiar dacă a rămas cu sechele, Maria Mihalache a reușit să treacă peste acest episod în totalitate și e pregătită să își reînceapă antrenamentele.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here